Aktuellt

Ny bok av Sara Lundberg

bocker_low

 

Nu kommer Fågeln i mig flyger vart den vill av Sara Lundberg! En berättelse inspirerad av konstnärinnan Berta Hanssons måleri, hennes brev och dagboksanteckningar. Alexandra Sundqvist står för bokens efterord.

Ett par klipp ur de allra första recensionerna:

»Lundbergs uttryck har en stämning och ett ljus som är rätt unikt i bilderbokssverige […] Hennes tidigare bilderböcker om Öjvind, Vita streck och Embla trollband läsaren, men frågan är om hon inte överträffat sig själv nu, när hon vänder sig till lite äldre barn från 10 år.« Gunilla Brodej, Expressen (4/9 2017).

»I poetiska bilder och ordalag skildrar hon ett spännande konstnärsliv, ett stycke historia och kvinnohistoria. Bilderna i collageteknik eller gouache är kraftfulla, fantasieggande och tänjer gränserna. […] Fågeln i mig flyger vart den vill är en pärla för alla åldrar! Helhetsbetyg: 5 [av 5 möjliga].« Christina Wedenmark, BTJ-häfte 15:2017

– – –

Fågeln i mig flyger vart den vill finns i de flesta välsorterade bokhandlar och kan även beställas via nätbokhandeln (t.ex. Bokus eller Adlibris).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *