Aktuellt

»Vad drömde du om?« UTE NU!

Gimbergssson_Krapu

Nu är Mirando Boks allra första originalproduktion utgiven! Bilderboken Vad drömde du om? är en hisnande bildberättelse av Solja Krapu-Kallio och Sara Gimbergsson. Här ett litet smakprov!

»Med ett vindlande språk skrivet på rimmad vers för denna berättelse oss in i en ständigt skiftande drömlandskap. […] Vad drömde du om? är en berättelse om närhet och vänskap speglad genom drömmen, något som fångas både inkännande och vackert i det fina samspelet mellan text och bild.«
Ur BTJ:s omdöme (Boel Peterson, häfte nr 10, 2015).

Release i dagarna tre i samband med Littfest 2015 i Umeå! Ett alldeles särskilt varmt tack till Annika Edlund på Bokcafé Pilgatan – för moderering vid boksamtalet på Littfest (14/3) och för den fina söndagen (15/3) med vernissage och sagostund på Bokcafé Pilgatan!

Sara Gimbergssons originalillustrationer ur »Vad drömde du om?« visades på Bokcafé Pilgatan 15/3–12/4. Därefter vandrade utställningen vidare till Bokskåpet i Göteborg.

 

littfest-och-pillgatan

Solja läser ur »Vad drömde du om?« på Bokcafé Pilgatan. På bilden till höger pratar Sara, Solja och Annika på Littfest 2015 om hur bilderbokssamarbetet gått till, om texten och illustrationerna, godnattsagor kontra »godmorgonsagor«, liksom om allt det kärleksfulla kammandet och lyssnandet bilderboken igenom …

»Vad drömde du om?« säljs i de flesta välsorterade bokhandlar och kan även beställas via nätbokhandeln (Bokus, Adlibris etc).

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *